Høstprøven – Utvikfjellet

Utvikfjellet Byrkjelo,Norge

Norsk Schweisshund klubb arrangerer ordinær samlet prøve på Utvikfjellet søndag 18 august. Påmelding på web : https://www.nkk.no/terminliste-prover/category1269.html Klubbens raser vil bli prioritert.

Schweisshundtreff – Senja 2019

Tennvatnet Silsand,Norge

Norsk Schweisshundklubb, avdelig Nord Norge inviterer til høsttreff på vakre Senja, helgen 30. august-1. september. Vi ønsker alle eiere av Bayersk- og Hannoveransk viltsporhund, samt kommende schweisshundeiere velkommen. Det vil bli anledning til å gå bruksspor for Schweisshund og blodsporprøve både lørdag og søndag. Etter sporinga på lørdag tenner vi grillen og nyter god mat og drikke. Vi har booket Tranyøbotn og omegn JFF ́s hytte med 10 sengeplasser. Hytten ligger fint til ved Tennvatnet i Tranøybotn. Her er også plass til Campingvogner/biler samt telt/lavvo i området rundt. Påmeldingsavgift for brukssporprøve: https://h3q00e.n3cdn1.secureserver.net/images/BILDER/div_skjema/Pamelding.2.pdf 400 kr Betales inn på kontonr: 4060.25.38283 Husk å merke med navn Påmeldingsavgift for blodsporprøver: https://h3q00e.n3cdn1.secureserver.net/images/BILDER/div_skjema/Pamelding.2.pdf 400 kr Betales inn på kontonr:4060.25.38283. Husk å merke med navn Premier er sponset av Royal Canin Påmeldingen sendes til: prove@nshk.org Vi trenger selvfølgelig tilbakemelding fra dere om dere ønsker å delta. Påmeldingsfrist fredag 23. august. Har du spørsmål el. ønsker å melde dere på. Ta kontakt med Per H. Midtgård tlf. 90 62 75 44 el. Mail: Per-midt@online.no Håper vi treffes!

AVLYST: Schweisshundtreff i Bø i Telemark 2020

Bø Camping Lifjellvegen 51,Bø I Telemark,Norge

Schweisshundtreff i Bø i Telemark 8. – 10. mai 2020. Arrangementet er avlyst pga Korona-restriksjoner. Schweisshundklubben ønsker med dette å invitere deg til Schweisshundtreff i Bø i Telemark, weekend 8. – 10. mai På Bø Camping er det muligheter for hytteleie og bobiloppstillinger. Vær tidlig ute med bestilling. http://www.bocamping.com/ Vi legger opp til en intensiv helg med bla anledning til å starte på vårt bruksspor. Det sosiale aspektet er minst like viktig, så derfor ser vi for oss en samling som går over 2 hele dager. Vi ønsker selvfølgelig å favne alle, fra de mest durkdrevne ettersøksfolk og til de som nettopp har fått sin første valp eller til og med bare går med planer om å skaffe seg en Schweisshund. Til dere som event ønsker å ta med familien kan vi informere om at den meget flotte klatreparken «Høyt og Lavt» ligger kloss i campingen Se web for mer info. https://hoytlavt.no/bo På lørdags kvelden satser vi på at vi kan grille ute hvis været tillater det. Skulle vi bomme på været er det plass til å samles inne. Vi trenger selvfølgelig en tilbakemelding fra deg om du ønsker delta da vi må planlegge der etter. Påmeldingsfristen kommer senere Jo før du bestiller plass på campingen, jo fler alternativer får du å velge mellom. Alternativene er presentert på websidene i linken over. Klubben ønsker å bidra økonomisk til slike samlinger og sørger for den felles bespisning og event andre felles kostnader. Lurer du på noe så ikke nøl med å ta kontakt på mail eller på mobil: Merete på tel +47 95040882 eller mail: sterk-ha@online.no Per Chr på tel +47 90139201 eller mail: per.evensen@nshk.org Vi ønsker vel møtt til en fin sporhelg i mai! Med vennlig hilsen Merete Sterk-Hansen og Per Chr. Evensen Norsk Schweisshund Klubb

AVLYST: NSHK Regionalt pinse treff på Ørskogfjellet

Fjellstova Ørskogfjellet Postboks 59,Sjøholt,Moere og Romsdal,Norge

Arrangementet er avlyst pga Korona-restriksjoner. Vi på Møre ønsker dere velkommen til Sporhelg på Ørskogfjellet i pinsen 30 mai-31 mai. Vi samles på lørdag og legger spor til Søndag pga lite tilgang til lokale sporleggere så må deltakere være med å legge spor, vi prøver å få litt eksterne sporleggere på plass i den grad det lar seg gjøre. Vi legger mest vekt på bruksporet på dette treffet er det noen som vil gå blodspor så prøver vi og ordne det men i hovedsak BRUKSPOR På kvelden så fyrer vi opp grillen og klubben stiller med grillmat og mineral vann, annen drikke må deltakere holde selv. Det er plass til bobiler og campingvogn på plassen og telt for de som ønsker det. Priser på hytte var 495kr for 4 mannahytte dæm hadde 11stk. 795kr 5 manns hytte m dusj/wc 3stk 1095kr 9 mannshytte 1stk Hadde ikke fått inn noe booking den helgen enno. Vi kunne ikke reservere hytter, måtte booke igjennom booking selskap. Vi fikk sette opp Telt Bord,stoler og grill måtte vi ordne selv. Hadde møterom tilgjengelig som vi kunne leie. Anbefalt å booke seg inn så tidlig som mulig? på Ørskog fjellstove as Treff ansvarlig er Arild og Lene Eik de kan treffes på tlf 95902324 eller 90781471. På melding gjøres på email til: prove@nshk.org Merk hvilket treff DERE SKAL PÅ. DETTE BLIR UTROLIG KJEKT OG STILL OPP PÅ PINSETREFF OG BLI KJENT MED BAYERFOLKET OG LA HUNDENE FÅ GÅ SPOR. Mvh Prøveansvarlig Håkon Gran

NSHK Sporhelg i Hornindal 2020 går av stabelen som først planlagt!

Horndøla Bru Grødås,Moere og Romsdal,Norge

Arrangementet går som planlagt etter nye anbefalinger fra styresmaktene: Vi i Nordfjord og Gloppen ønsker velkommen til sporhelg i Hornindal 12.-14. juni 2020 Påmeldingsfrist er  1. juni. NB: De som hadde meldt på før vi avlyste første gang, må melde seg på nytt. Det vil bli mulighet og gå Brukssporprøve og Blodsporprøve for de som vil det. Vi må rette oss etter restriksjonene som er gitt og vil følge NKK's veileder som du kan lese her. Det vil bli litt venting utover dagen så det vil bli mulighet og gå noen spor der du får sporstart og retning også blir du overlatt til deg selv og skanken skal bringes tilbake, enn kan også få seg en overraskelse i sporet, dette vil gå på tid, premie til beste ekvipasje. Etter sporene lørdag så blir det sosial samling med grilling utendørs med god avstand til hverandre. Pga koronasituasjonen må alle ta med mat selv, og også ordne overnatting. Hytta er fullbooket pga restriksjonene. Vi trenger sporleggere til begge dager så det er bare å ta med klauvskoa. Påmelding til Håkon Gran. prove@nshk.org tlf:41933100 Er det noen spørsmål så er det bare å ta kontakt. For de som trenger overnatting så er det flere alternativ:https://www.facebook.com/horndola/ som ligger rett ved siden av samlingshytta ca 80 m.