Referat fra treff

Schweisshundspesialen 2019

Schweisshundspesialen 2019 gikk av stabelen lørdag 6 juli på Oppdal. Det var påmeldt 26 hunder , både Bayere og Hannoveranere. Det ble heldigvis mye bedre vær enn man kunne frykte ut i fra værmeldinga, men temperaturene var ikke videre sommerlige. Den lå omkring 10 grader og det er ikke så veldig varmt med en frisk bris i tillegg…
Dommer Elisabet Moseby gjorde likevel en utmerket jobb med å bedømme alle påmeldte med kyndig, grundig blikk. Og alt ble gjennomorganisert av Eva Lill Bratlie som etter hvert har blitt vår faste svært dyktige ringsekretær.


Håkon Gran stilte med en valp, Melisa Zu Klanu Posokowcow som ble BIR valp.

Så var turen kommet til de voksne. Det ble delt ut 5 Excellent til hannhundene, 6 Very Good og en Good. Og best av hannhundene med CK og BIR ble Rune Borgersens Asløg`s Baccus. Hos tispene ble det delt ut 6 Excellent, og 5 Very Good. Best av tispene ble Merete Sterk Hansens Diana, med CK Cert og tilslutt BIM. Hannhund Cert gikk til Bøjentans Cim som ble 2 BHK. 


Denne dagen hadde vi to Hannoveranske Viltsporhunder påmeldt, begge i Championklasse. Av disse ble Støyletuftas Quaiser tildelt CK og BIR.

Så skulle Bayer og hannoveraner konkurrere mot hverandre og denne gangen ble det Rune Borgersen med Asløgs Baccus som ble BIS. Vi gratulerer!

Etter at den offisielle utstillingen var over, var det tid for Barn og hund. Eva Lill loste oss også igjennom denne delen av showet og alle fikk e tips og råd med seg videre på veien mot fremtidige utstillingsbravader!