Aktiviteter

Sommertreff med utstilling/rasespesialen 2022

Norsk Schweisshund klubb ønsker velkommen til årets sommertreff 8.-10. juli 2022 på Torpomoen øvingspark, Ål i Hallingdal. Klubben hadde 30-årsjubileum i 2021, men ettersom sommertreffet ble «koronaavlyst» i fjor, vil årets treff bære preg av jubileumsfeiring.
Booking av overnatting og mat gjøres av den enkelte direkte til Torpomoen ved å følge denne lenken: Påmeldingssystem Torpomoen Det kan være lurt å være tidlig med å booke.

Årsmøtet vil bli avholdt samme helg, innkalling og sakliste kommer.

Rasespesialen vil bli avholdt lørdag 9.7, der vil også bli avholdt valpeshow. I år har vi også invitert Alpinsk Dachsbracke til å delta, og vi er glade for at de har takket ja til invitasjonen til «jubileumsutstillingen» vår.
Dommer er Arnstein Hagen og ringsekretær er tradisjonen tro Eva-Lill Bratlie. Påmelding på web via NKK innen 18.06.22
Det utdeles «storcert» til klubbens raser.
Er du ny i utstillingsringen? Vi legger opp til en uformell ringtrening fredagskvelden, så da vil du få tips til hva og hvordan du skal vise din hund fram for dommeren. Du kan også lese her på NKK’s folder «Ny i ringen»
Regler for championater finner du her: NKK Championatregler

Tradisjonen tro legger vi opp til at dette skal bli en helg for hele familien, så det vil bli Barn & hund i utstillingsringen, Barn & hund Spor, og felles middag lørdagen med tradisjonelt lotteri.

Har du lyst til å bidra med premier til lotteriet? Ta kontakt med styret og meld deg.
Er det noen oppdrettere som har lyst til å gi premier til Barn & hund, valpeshow, beste veteran, beste brukshund , BIR/BIM/BIS, så ta kontakt med Lene eller Ann Kristin.

Mer informasjon kommer, men hold av helgen!