Aktiviteter,  Klubbnytt

NB! Dommerendring Schweisshundspesialen 2023

Dommeren vi hadde booket til årets rasespesial har meldt forfall, og vi har derfor måtte hente dommer fra utlandet. Spesialen vil som planlagt bli avholdt lørdag 01.juli fra kl. 10.00, på Torpomoen, Ål i Hallingdal. Utstillingen er åpen for Bayersk viltsporhund, Hannoveransk viltsporhund og Alpinsk Dachsbracke. Det er også valpeshow for alle tre raser.
Dommer er Maija Mäkinen, Finland, og ringsekretær er som vanlig alltid like blide Eva-Lill Bratlie.

Påmelding på web via NKK innen 18.06.22 (utsatt frist  22.06.2023)


Vi oppmoder alle med våre raser til å bli med på årets eneste mulighet til å se mange av våre raser på ett og samme sted. En oppfordring også til deg som har veteran om å melde den på utstillingen.

I tillegg til de vanlige klassene har vi en kåring av «Beste brukshund». Så har hunden din mottatt Excellent denne dagen og i tillegg har bestått Bruksspor for schweisshund/Elitspår til 1. pris, så må du passe på at du blir igjen til kåringen, uavhengig av hvilken klasse hunden var påmeldt i.

Vi vil også i år ha Barn & Hund. Her er det samspillet mellom barnet og hunden som er i fokus, og ikke hundens eksteriør. Påmelding i sekretariatet i løpet av rasebedømmingen.

Husk også at hunden MÅ ha gått til bestått bruksspor for schweisshund eller 1.pris på svenske elitespår for å kunne motta Cert på utstilling i Norge. Så har du ikke gått bruksspor enda, så rekker du det før 1. juli.

Er du ny i utstillingsringen? Vi legger opp til en uformell ringtrening fredagskvelden ca i 20-tiden, så da vil du få noen tips om hvordan du skal vise din hund fram for dommeren. Du kan også lese her på NKK’s folder «Ny i ringen»

Er det noen oppdrettere eller andre som har lyst til å gi premier til Barn & hund, valpeshow, beste veteran, beste brukshund eller BIR/BIM/BIS, så ta kontakt med Lene, 95902324 eller Ann Kristin, 41200591.

Hovedsponsor for årets utstilling er Eukanuba

Har du enda ikke booket overnatting på Torpomoen så kan du gjøre det her: Torpomoen påmeldingssystem