Aktiviteter,  Klubbnytt

Brukssporsamling Bø i Telemark 2022

Schweisshundklubben ønsker med dette å invitere deg til Schweisshundtreff i Bø i Telemark, weekend 29. april – 1. mai 2022


Påmelding sendes til prove@nshk.org innen 8. april.
Påmelding må inneholde hundens stambokførte navn, fødselsdato, reg.nr og ID-nummer(chipnr.), eier og førers navn og adresse.
Startkontingent 500,- må være betalt før prøven. Faktura blir tilsendt.

Overnatting og samlingsted:
Bø Camping Lifjellvegen 51, 3804 Bø i Telemark
Her er det muligheter for hytteleie og bobiloppstillinger. Vær tidlig ute med bestilling. Opphold/overnatting betales av den enkelte.

Vi legger opp til en intensiv helg med anledning til å starte på vårt bruksspor som samlingens hovedfokus. I tillegg planlegger vi å rigge til en «vaierhjort» som gjør at du kan få testet din hunds losmål.

Det sosiale aspektet er minst like viktig, så derfor ser vi for oss en samling som går over 2 hele dager. Vi ønsker selvfølgelig å favne alle, fra de mest durkdrevne ettersøksfolk og til de som nettopp har fått sin første valp eller til og med bare går med planer om å skaffe seg en Schweisshund. Vi forsøker så langt vi kan å legge noen blodspor for de som ønsker å prøve seg. Det vil heller ikke mangle på råd og veiledning.

Til dere som event ønsker å ta med familien kan vi informere om at den meget flotte klatreparken «Høyt og Lavt» ligger kloss i campingen. Se web for mer info. https://hoytlavt.no/bo

På lørdags kvelden satser vi på at vi kan grille ute hvis været tillater det. Skulle vi bomme på været er det plass til å samles inne.
Klubben ønsker å bidra økonomisk til slike samlinger og sørger for den felles bespisning og event andre felles kostnader.

Vi trenger selvfølgelig en tilbakemelding fra deg om du ønsker delta da vi må planlegge der etter. Påmeldingsfristen har vi satt til fredag før påske – 8. april. Husk å oppgi antall personer til bespisning!

Jo før du bestiller plass på campingen, jo flere alternativer får du å velge mellom. Alternativene er presentert på websidene i linken over.

Lurer du på noe så ikke nøl med å ta kontakt på mail eller på mobil:
Merete på tel +47 95040882 eller mail: sterkhansenmerete@gmail.com
Per Chr på tel +47 90139201 eller mail: per.evensen@nshk.org

Vi ønsker vel møtt til en fin sporhelg i mai!
Med vennlig hilsen
Merete Sterk-Hansen og Per Chr. Evensen