Aktiviteter,  Prøveresultater

Velkommen til Schweisshundspesialen 9. juli 2022

Deltakende raser: Alpinsk Dachsbracke, Bayersk Viltsporhund, Hannoveransk Viltsporhund. Det tildeles «storcert» til alle raser.
Vi ønsker velkommen kl. 09.45 og rasebedømmingen starter kl. 10.00. Dommer er Arnstein Hagen og ringsekretær er tradisjonen tro Eva Lill Bratlie.


Utstillingsresultater legges ut på nett og du kan sjekke og lese kritikker her: NKK Resultater Torpomoen 9.juli 2022.

Ut over premiene gitt av hovesponsor, har vi også oppfordret oppdrettere til å gi en gave, og vi har fått premie til BIR Brukshund Bayersk Viltsporhund frå Johnny og Ingrid Gåsemyr. Premie til Best in show Veteran fra Håkon Gran. Premie til Beste brukshund fra Jølstrajegerens kennel og premie til Best in show fra Hjorteråsas kennel.

Hovedsponsor for utstillingen er:

Er du ny i utstillingsringen? Vi legger opp til en uformell ringtrening fredagskvelden ca i 20-tiden, så da vil du få tips til hva og hvordan du skal vise din hund fram for dommeren. Du kan også lese her på NKK’s folder «Ny i ringen». Regler for championater finner du her: NKK Championatregler, og utstillingsreglene finner du her: NKK Utstillingsregler

Tradisjonen tro legger vi opp til at dette skal bli en helg for hele familien, så det vil bli Barn & hund i utstillingsringen, Barn & hund Spor, og felles jubileumsmiddag (påmelding) lørdagen med tradisjonelt lotteri. Styret oppfordre alle til å ta med en premie pr. husstand. Vi avslutter loddsalget også i år med en auksjon over noen lukrative premier som klubben har skaffet.
Påmelding til Barn & hund gjøres til sekretæriatet i løpet av utstillingen, og Barn & hund utstilling blir avholdt før vi kårer finalene. Barn & hund Spor vil bli gjennomført etter utstillingen.
Årsmøtet vil bli avholdt lørdag kl. 16.00. Innkalling med årsmelding og sakliste er sendt på epost til medlemmene.