Aktiviteter

Sommertreff med Schweisshundspesialen 2023

Norsk Schweisshund klubb ønsker velkommen til årets sommertreff 30. juni-2. juli på Torpomoen øvingspark, Ål i Hallingdal.
Booking av overnatting og mat gjøres av den enkelte direkte til Torpomoen ved å følge denne lenken: Påmeldingssystem Torpomoen Det kan være lurt å være tidlig med å booke overnatting.

Årsmøtet vil bli avholdt samme helg, innkalling og sakliste kommer.

Rasespesialen vil bli avholdt lørdag 01.juli, der vil også bli avholdt valpeshow. Også i år har vi invitert Alpinsk Dachsbracke til å delta.
Årets dommer er Bjørn Roald og ringsekretær er tradisjonen tro Eva-Lill Bratlie. Påmelding på web via NKK innen 18.06.22 (utsatt frist  22.06.2023)
I tillegg til de vanlige klassene (junior-, unghund-, åpen-, bruks- og championklasse) har vi en kåring av «Beste brukshund» som vil være blandt alle hunder som har mottatt Excellent på utstillingen og som har gått til bestått Bruksspor for schweisshund/Elitspår til 1. pris.

Er du ny i utstillingsringen? Vi legger opp til en uformell ringtrening fredagskvelden ca i 20-tiden, så da vil du få noen tips om hvordan du skal vise din hund fram for dommeren. Du kan også lese her på NKK’s folder «Ny i ringen»

Regler for championater finner du her: NKK Championatregler. Minner også om at for å kunne motta Certifikat (som hunden må ha tre av for å kunne oppnå utstillingschampionat) må Bayersk og Hannoveransk viltsporhund i tillegg ha oppnådd minst bestått, med poeng 4-4-4-4 på Brukshundprøve for schweisshund i Norge eller 1. premie i eliteklasse (Elitspår) i Sverige. Så her er det bare å booke time hos dommer i god tid før utstillingen. 🙂

Tradisjonen tro legger vi opp til at dette skal bli en helg for hele familien, så det vil bli Barn & hund i utstillingsringen, Barn & hund Spor, og felles grilling lørdagen med tradisjonelt lotteri. Vi oppfordrer til at våre unge håpefulle blir med på Barn og hund. Påmelding til Barn og hund gjøres til sekretæriatet i løpet av utstillingen, og Barn og hund utstilling blir avholdt før vi kårer Best in Show.
Barn og hund Spor vil være før grillingen om kvelden. Mer info om kontaktperson kommer.

Er det noen oppdrettere som har lyst til å gi premier til Barn & hund, valpeshow, beste veteran, beste brukshund , BIR/BIM/BIS, så ta kontakt med Lene, 95902324 eller Ann Kristin, 41200591.

Hovedsponsor for utstillingen er Eukanuba